12 december 2010

Hur man använder mycket socker...

... och når måttliga konditorframgångar.

Jag har alltså försökt klara av julens gotteritillverkning. Det blev som olika. Fastän jag använde termometer. Lingonkolan t ex blev klibbig och lös och det är bara att hoppas att den har förstånd att hållas kvar i sina omslagspapper. Den moderna saltade pepparkakskolan (Ja! Du läste rätt! Om saltet i alla fall) smakar hostmedicin. Och mintkyssarna blev lika knöliga som någonsin förr, men kanske chokladtäcket döljer lite av knöligheten. Eller också löste de i smyg upp sig inne i chokladen.

Chakoladpruttarna har jag inte ens försökt mig på. Behövs fler händer än vad jag har. Men apkulorna är ju svåra att misslyckas med. Och knäcken ser OK ut.

Jag hoppas verkligen att Snöret inte var för medtagen och svag för att komma ihåg att köpa n***rlakritz på båten.

1 Comments:

Blogger Twinsen said...

Nejdå, men nära var det. Tror det var alla russinen som distraherade oss.

6:41 em  

Skicka en kommentar

<< Home